I made this widget at MyFlashFetish.com.

Aktiviti-Aktiviti Sekolah

 Aktiviti selepas PMR-Form 3


Baru-baru ini,sekolah kami telah membuat lawatan sambil belajar di UTHM,KKL,dan ILP.Kami dapat banyak faedah dan kefahaman tentang lawatan kami ini.Contohnya,kami dapat mangenali lebih mandalam lagi tentang penubuhan Universiti atau Kolaj yang kami lawati,kami juga dapat mengetahui tentang krusus-krusus yg di sediakan oleh pihak "U" atau Kolej dan sebagainya.

(bengkel penyaman udara)

(bengkel outomotif)

(bengkel masakan)

Kami sempat mengambil video tentang cara-cara untuk membuat pingan pelastik,yang disampaiakan oleh salah seorang guru di Kolej itu.
...............selamat menonton.................


Pendaftaran Dan Program Orientasi Tingkatan 1,4


Pada 30 Disember 2011,program pendaftaran bagi pelajar-pelajar tingkatan 1, 2012  telah diadakan di Dewan SMK Pekan Baru.Selain itu,pada 4 Januari hingga 6 Januari,telah berlangsungnya Program Orientasi bagi pelajar-pelajar tingkatan 1 dan 4 2012.

Program orientasi tingkatan 1 merupakan rutin program Unit Bimbingan dan Kaunseling bagi menyambut kehadiran “anak bongsu” sekolah yang baru menempatkan kaki ke alam baru sekolah menengah. Ia perlu dirancang dengan teliti sebagai persiapan minda dan fizikal pelajar baru yang berubah budaya, prasarana, persekitaran dan kaedah belajar yang lebih sofistikated.
Sesi Pendaftaran Pelajar-Pelajar Tingkatan 1 (2012)

Program Orientasi Tingkatan 1 (2012)

Program Orientasi Pelajar Tingkatan 4 (2012)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

UBK


Click here for Myspace Layouts